Gratis bezorging ....het moment om een boeket bij ons te bestellen !


Kerstworkshop in onze sfeervolle Kerstwinkel !
De gezellige donkere dagen komen er weer aan. En dan is het heerlijk om in eigen omgeving met zelf gemaakte creaties een persoonlijke sfeer te creëren. Wij willen u helpen om een sfeervolle creatie te maken, zodat er tijdens de komende feestdagen een prachtig kerststuk bij u op tafel komt te staan.
Op 7, 12, 13 en 14 december houden 
 we in onze winkel Kerstworkshops.
Deze avonden zijn inmiddels volgeboekt.
Tijdens deze workshop gaat u een prachtig Kerstarrangement maken van mooie, natuurlijke materialen.
Een voorbeeld van het Kerstarrangement zal begin december in onze winkel aan de Erasmuslaan staan. Houd eind november, begin december ook de website even in de gaten om een voorbeeld te bekijken. Ook op Facebook en Instagram zal rond die tijd een voorbeeldcreatie verschijnen.

Wat kost de workshop ?

De kosten van deze workshop zijn € 42,50
De inloop op deze avonden is om 19.15 uur, we beginnen dan om 19.30 uur.
U kunt in onze winkel altijd even informeren of er nog een plaatsje vrij is. 
Een ding is zeker: het worden weer hele gezellige avonden, waarbij wij zorgen voor warme chocolademelk of glühwein !

Nieuw: stempelkaarten
Bij aankoop vanaf 10 euro ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart (dat zijn 10 stempels) ontvangt u 5 euro korting op uw volgende aankoop.


Erasmuslaan ? O daar !
Nog steeds wennen aan de plaats van onze nieuwe winkel ?
Weet u wat ? We doen er even een kaartje bij. Eigenlijk niet eens zo ver bij de plek vandaan van waar we op eerst zaten….
Groenbloem Decoraties is nu gevestigd in een mooi hoekpand met een zeer grote oppervlakte aan de Erasmuslaan 3B in Heerhugowaard (in het voormalige pand van de Schoenenreus en vlakbij de vestiging van Stella Fietsen en Alkha Mode).
We hebben zojuist onze inrichting weer eens helemaal op zijn kop gezet. En zo is er een mooie, overzichtelijke indeling ontstaan waarmee we u nog beter kunnen helpen.
Kom gerust eens langs om de boeketten, de bloemstukken, de potterie en de verschillende soorten planten te bekijken.


De herfstworkshop

De herfststorm heeft ons geïnspireerd tot het houden van een mooie workshop die helemaal past bij het herfstseizoen.
Op dinsdag 17 en woensdag 18 oktober werd een gezellige workshop georganiseerd waarin de herfstkleuren centraal stonden. De workshops worden gehouden in onze eigen winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard.

Herfst bij Groenbloem aan de Erasmuslaan
Zo af en toe horen we nog berichten dat de winkel van Groenbloem Decoraties nog aan het Raadhuisplein zou zitten.
Sinds half juni zijn we echter gevestigd aan de Erasmuslaan 3b in Heerhugowaard, zeg maar 400 meter verderop. Graag nodigen wij u uit in onze nieuwe winkel op de Erasmuslaan 3B in Heerhugowaard (voormalig Schoenenreus ), vlakbij de nieuwe vestiging van Stella Fietsen en de winkel van Alkha Mode.


15 jaar bloemist
Op 1 september heb ik een persoonlijk feestje kunnen vieren. Al 15 jaar lang heb ik het vak van bloemist in Heerhugowaard mogen uitoefenen. Er zijn in die tijd veel mooie, positieve ontwikkelingen geweest, zoals het opbouwen van contacten, zowel met bedrijven als particulieren. Na 15 jaar bloemist-ervaring met heel veel leuke klanten en bedrijven ben ik de uitdaging weer aangegaan om op de nieuwe locatie aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard een nieuwe winkel van Groenbloem Decoraties op te starten. Op die plek hebben we nu de ruimte gekregen om boeketten, planten en spannende natuurlijke materialen efficiënter te presenteren. Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren klant is geworden en we gaan dat natuurlijk de komende weken op een aantrekkelijke wijze vieren met leuke acties in de winkel


Groenbloem Decoraties aangesloten bij Fleurop
Trots kunnen we u melden dat ons bedrijf is aangesloten bij Fleurop, de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken !
Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.

Groenbloem Decoraties kan hierdoor de vertrouwde kwaliteit en creativiteit van haar bloemenwinkel wereldwijd laten bezorgen.
Via de goedgevulde webshop kunt u in enkele muisklikken boeketten bestellen, betalen en laten bezorgen. U kunt er zelfs een kaartje naar keuze met uw persoonlijke tekst aan toevoegen !
Super eenvoudig en 100% veilig. Meteen kijken ? Ga op deze site naar de knop Online bestellen.

Groenbloem sponsort FC Marlene
Ook dit seizoen willen we weer een bijdrage leveren aan een sportclub die elke week honderden Heerhugowaarders topsport voorschotelt: wij sponsoren FC Marlene, top-zaalvoetbalclub in de Eredivisie door bij iedere thuiswedstrijd een boeket voor de Man of the Match beschikbaar te stellen ! Een foto van de Man of the Match gaan we plaatsen op onze Facebookpagina.

Ook op maandagmiddag !
Vanaf nu is de winkel aan de Erasmuslaan ook geopend op maandagmiddag en wel van 13.00– 17.30 uur.
Er kunnen dan uiteraard ook bestellingen worden gedaan, zowel telefonisch , online als via de mail.
Onze openingstijden zijn:
maandag: 13.00 - 17.30 . dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:30 , koopavond gesloten
zaterdag: 09:00 - 17:00,  zondag gesloten


Bestellingen: alle opties
Natuurlijk gaan we ook uw bestellingen weer aan de deur afleveren.
Bestellingen die voor 13 uur worden aangemeld kunnen nog dezelfde dag worden bezorgd.
Goed om te weten: ook bij bezorging aan de deur kan gepind worden.

- Ga naar de knop Online bestellen op deze site
- U kunt uw bestelling ook zoals u gewend bent telefonisch doorgeven: 072 -5822400
- En uiteraard via de mail : info@groenbloemdecoraties.nl

Bezorging
Groenbloem Decoraties bezorgt bloemen in:
Langedijk: Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint-Pancras.
Heerhugowaard: Heerhugowaard , Veenhuizen en de Noord
Verder in Obdam, Hensbroek, Koedijk, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Waarland, Zijdewind en Winkel.  Bezorging in overige plaatsen doen we in overleg.


Onze cadeaubonnen !
In onze winkel zijn vanaf nu uiteraard nieuwe cadeaubonnen en stempelkaarten te verkrijgen.
Maak een kennis of familielid blij met de nieuwe fraaie cadeaubon van Groenbloem Decoraties aan de Erasmuslaan te Heerhugowaard.
Op onze eigen cadeaubon en internationale cadeaubon van Fleurop kan elk willekeurig bedrag vanaf 10 euro worden ingevuld.

Juiste mailadres
Om de nieuwsbrief naar de juiste mailadressen te versturen willen we natuurlijk beschikken over de juiste klantgegevens. Als u deze brief op een ander mailadres wilt ontvangen, geef dat dan even aan ons door. Ook in de winkel kunt u op een formuliertje uw juiste klantgegevens doorgeven. Een mail sturen kan ook: info@groenbloemdecoraties.nl
       

Groenbloem Decoraties
Erasmuslaan 3B    1702 GH Heerhugowaard     072 -5822400
www.groenbloemdecoraties.nl     info@groenbloemdecoraties.nl
V
olg ons op Facebook !