Gewijzigde openingstijden
De openingstijden van de winkel aan de Erasmuslaan zijn gewijzigd, d.w.z. verruimd. We hopen zo nog meer aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen. De tijden zien er nu als volgt uit:
Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur

Nieuw: stempelkaarten

Bij aankoop vanaf 10 euro ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart (dat zijn 10 stempels) ontvangt u 5 euro korting op uw volgende aankoop.

Groenbloem Decoraties: De uitvaartspecialist
Groenbloem is de uitvaartspecialist van Heerhugowaard. Wij hebben veel ervaring met het op maat maken van rouwarrangementen, rouwboeketten en kiststukken. We zijn dan ook zeer vereerd wanneer het maken van dit bloemwerk aan onze zorg wordt toevertrouwd. Wij nemen rustig de tijd en bespreken samen met de familie of kennissen / vrienden alle wensen door om zo tot een prachtig en persoonlijk rouwstuk te komen.
Onze zorg houdt niet op bij het afleveren van het rouwwerk bij de aula: ook de nazorg: het zonodig opnieuw schikken, controleren en bewateren van de rouwstukken vinden we tot onze taak behoren.
U kunt er op vertrouwen dat we onze uiterste best doen om een hoge kwaliteit te leveren bij al ons gelegenheidswerk


Voorjaar in de winkel
Onze winkel heeft inmiddels een flinke metamorfose ondergaan en is helemaal gereed voor het voorjaar. Heerlijk, die explosie van geuren en kleuren: de zoete geuren van de narcis, de freesia, de sering en de ranonkel en de sprekende kleuren van tulpen, rozen, goudsbloemen, violieren, lisianthus, anemonen en hyacinten. Ze staan te stralen tussen prachtige lente-arrangementen, zowel in kleine potjes en vaasjes als in grotere stukken. Wij maken elk bloemstuk zelf en kopen geen kant-en-klare stukken in. Dat betekent dat alle creaties verschillend zijn en er voor iedere smaak wel iets leuks te vinden is.

Vertrouwde naam op nieuwe plek
Groenblem Decoraties heeft dit jaar een nieuwe, frisse start gemaakt  op een ruimere locatie aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard.Het team met vertrouwde gezichten is er trots op bezoekers hier te mogen begroeten.
Eigenaar Herik Westink vertelt: "Het verschil met ons vorige pand is dat mensen nu gericht komen, wat prettig werken is. Voordeel is ook dat de winkel nu uitstekend toegankelijk is voor minder validen. Ook komen de producten in deze grote ruimte veel beter uit en we kunnen een breder assortiment aanbieden.
Klanten weten ons ook steeds vaker te vinden voor woondecoratie, zoals potten en aardewerk. Ik denk altijd groot, vanaf de start in 2001 en ook nu nog. Op deze locatie kan ik mij helemaal uitleven".
Het team heeft maar liefst 4 kerstworkshops verzorgd. Gezellige avonden, waarbij ook gluhwein en chocolademelk werd geschonken. Alle workshops waren volgeboekt en zijn daarmee een groot succes geworden.

Volop mogelijkheden
Of het nu om een boeket gaat, een bruidsarrangement of zakelijke toepassing.
Iedereen die de winkel bezoekt, loopt rond met een bepaald gevoel of idee.
"Aan ons de uitdaging daar met bloemen iets extra's aan toe te voegen. Met veel plezier zetten wij onze kennis en creativiteit in, wat altijd bijzondere stukken oplevert, met sprekende kleuren, mooie vormen en verrassende combinaties.
Het assortiment bloemen in de winkel is niet alleen onderscheidend, maar ook duurzaam ingekocht bij gecertificeerde kwekers.
"Zij produceren met respect voor mens en milieu", aldus Herik.

Klantenkring
Sinds de start is de klantenkring enorm gegroeid. Voor ruim vijftig bedrijven verzorgt Groenbloem Decoraties inmiddels bloemenabonnementen. Ook voor kantoorbeplanting wordt Groenbloem regelmatig gevraagd. Een nieuwe ontwikkeling is dat het bedrijf steeds vaker benaderd wordt voor huis- en bedrijfsaankleding.
Herik:  "Wij helpen hierbij door van een huis of kantoor een sfeervol geheel te maken en alles mooi tot zijn recht te laten komen.
Dit kan met decoraties van klanten zelf en eventueel met aanvulling van bloemen en accessoires van ons".

Maatwerk
Vakmanschap, service en kwaliteit, daar staat Groenbloem Decoraties voor.
"Rouwwerkspecialist van Heerhugowaard en omgeving zijn we niet voor niets, er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven aan de klant, zodat we maatwerk kunnen leveren.Geen arrangement is hetzelfde. Ook door het zelf drukken van linten kunnen we de tekst personaliseren. Er is bij ons zoveel mogelijk". 
Nieuw bij Groenbloem Decoraties is de stempelkaart. Bij elke bestede 10 euro krijgt de klant een stempel. Als de kaart vol is, ontvangt de klant 5 euro korting op de volgende aankoop.
Laat u verrassen in de sfeervolle winkel aan de Erasmuslaan.
Het team van Groenbloem Decoraties wenst u fijne feestdagen toe !


Erasmuslaan ? O daar !
Nog steeds wennen aan de plaats van onze nieuwe winkel ?
Weet u wat ? We doen er even een kaartje bij. Eigenlijk niet eens zo ver bij de plek vandaan van waar we op eerst zaten….
Groenbloem Decoraties is nu gevestigd in een mooi hoekpand met een zeer grote oppervlakte aan de Erasmuslaan 3B in Heerhugowaard (in het voormalige pand van de Schoenenreus en vlakbij de vestiging van Stella Fietsen en Alkha Mode).
We hebben zojuist onze inrichting weer eens helemaal op zijn kop gezet. En zo is er een mooie, overzichtelijke indeling ontstaan waarmee we u nog beter kunnen helpen.
Kom gerust eens langs om de boeketten, de bloemstukken, de potterie en de verschillende soorten planten te bekijken.

Groenbloem Decoraties aangesloten bij Fleurop
Trots kunnen we u melden dat ons bedrijf is aangesloten bij Fleurop, de organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken !
Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.

Groenbloem Decoraties kan hierdoor de vertrouwde kwaliteit en creativiteit van haar bloemenwinkel wereldwijd laten bezorgen.
Via de goedgevulde webshop kunt u in enkele muisklikken boeketten bestellen, betalen en laten bezorgen. U kunt er zelfs een kaartje naar keuze met uw persoonlijke tekst aan toevoegen !
Super eenvoudig en 100% veilig. Meteen kijken ? Ga op deze site naar de knop Online bestellen.

Groenbloem sponsort FC Marlene
Ook dit seizoen willen we weer een bijdrage leveren aan een sportclub die elke week honderden Heerhugowaarders topsport voorschotelt: wij sponsoren FC Marlene, top-zaalvoetbalclub in de Eredivisie door bij iedere thuiswedstrijd een boeket voor de Man of the Match beschikbaar te stellen ! Een foto van de Man of the Match gaan we plaatsen op onze Facebookpagina.

Ook op maandagmiddag !
Vanaf nu is de winkel aan de Erasmuslaan ook geopend op maandagmiddag en wel van 13.00– 17.30 uur.
Er kunnen dan uiteraard ook bestellingen worden gedaan, zowel telefonisch , online als via de mail.
Onze openingstijden zijn:
maandag: 13.00 - 17.30 . dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:30 , koopavond gesloten
zaterdag: 09:00 - 17:00,  zondag gesloten


Bestellingen: alle opties
Natuurlijk gaan we ook uw bestellingen weer aan de deur afleveren.
Bestellingen die voor 13 uur worden aangemeld kunnen nog dezelfde dag worden bezorgd.
Goed om te weten: ook bij bezorging aan de deur kan gepind worden.

- Ga naar de knop Online bestellen op deze site
- U kunt uw bestelling ook zoals u gewend bent telefonisch doorgeven: 072 -5822400
- En uiteraard via de mail : info@groenbloemdecoraties.nl
Bezorging
Groenbloem Decoraties bezorgt bloemen in:
Langedijk: Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint-Pancras.
Heerhugowaard: Heerhugowaard , Veenhuizen en de Noord
Verder in Obdam, Hensbroek, Koedijk, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Waarland, Zijdewind en Winkel.  Bezorging in overige plaatsen doen we in overleg.


Onze cadeaubonnen !
In onze winkel zijn vanaf nu uiteraard nieuwe cadeaubonnen en stempelkaarten te verkrijgen.
Maak een kennis of familielid blij met de nieuwe fraaie cadeaubon van Groenbloem Decoraties aan de Erasmuslaan te Heerhugowaard.
Op onze eigen cadeaubon en internationale cadeaubon van Fleurop kan elk willekeurig bedrag vanaf 10 euro worden ingevuld.

Juiste mailadres
Om de nieuwsbrief naar de juiste mailadressen te versturen willen we natuurlijk beschikken over de juiste klantgegevens. Als u deze brief op een ander mailadres wilt ontvangen, geef dat dan even aan ons door. Ook in de winkel kunt u op een formuliertje uw juiste klantgegevens doorgeven. Een mail sturen kan ook: info@groenbloemdecoraties.nl
       

Groenbloem Decoraties
Erasmuslaan 3B    1702 GH Heerhugowaard     072 -5822400
www.groenbloemdecoraties.nl     info@groenbloemdecoraties.nl
V
olg ons op Facebook !