Extra uitstraling voor elk bedrijf

Kleur, een positief gevoel en een verzorgde uitstraling. Als ervaren bloemist weten we precies wat een vers bloemetje, plant of decoratiestuk kan doen voor uw bedrijf!

Hoe mooi uw pand ook is, zonder groen is het niet af. Maar wie weet wat de ruimte nodig heeft? Welke planten doen het waar goed? Wie verzorgt ze? En wie brengt zo nu en dan variatie aan? Groenbloem Decoraties is uw partner !

Van balie tot beurs
Leg uw wensen voor en wij bedenken de ideale oplossing, passend bij uw stijl en budget. Bijvoorbeeld bloemen op de balie, decoratie aan de wand, plantenbakken met hydrocultuur, bloemstukken op tafel, zuilen bij de entree, aankleding van evenementen en beursstands.

Abonnementen
Met een abonnement bent u altijd verzekerd van vers, verrassend en mooi. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Wekelijks frisse bloemen? Elk seizoen bloemstukken op schalen in bruikleen? Jaarlijks nieuwe decoratie in de ontvangstruimte of vergaderzaal? U kunt het krijgen zoals ú wilt.

Bloemen en bezorging
Jarige personeelsleden, trouwe klanten of jubilerende leveranciers: prachtige kansen om uw relatie te verrassen met een mooie bos bloemen.
Geef uw wensen telefonisch door of bestel via onze webshop.
Wij bezorgen uw boeket op elk gewenst adres !

Workshops
Een perfecte teamactiviteit: workshop bloemstukken maken!  Succes verzekerd !
Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.

Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerugowaard,


Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden via 072 - 5822400.