Paasworkshopeen succes !

De beide paasworkshops die we hebben gegeven waren weer op en top gezellig ! In onze winkel werd door de deelnemers een mooi voorjaarsarrangement gemaakt. Na een uitleg met wat instructie gingen de deelnemers aan de slag. En natuurlijk werd er in veel gevallen ook een persoonlijk tintje aan het werkstuk gegeven.
Na de herfst, kerst- en paasworkshops kunnen we zeggen dat onze workshops altijd weer gezellige avonden zijn met wisselende groepen, die elkaar ook kunnen motiveren. 

En ja ....het voorjaar komt er nu toch echt aan ! Een mooie tijd met jong leven en kleurrijke voorjaarsbloesems.  
Een seizoen dat ons creatief inspireert: kom daarom eens kijken in de winkel aan de Erasmuslaan. We hebben veel mooie voorjaarsstukken staan. En we maken op uw verzoek eigenlijk alles naar uw wens.
Dus... tot ziens in onze winkel !Kerstworkshops in sfeervolle winkel !


Op 7, 12, 13 en 14 december werden in de winkel aan de Erasmuslaan gezellige kerstworkshops gehouden. Alle avonden waren volgeboekt. Er is met veel enthousiasme onder deskundige leding gewerkt aan een prachtig kerstarrangement. En natuurlijk werd er in de pauze chocolademelk en/of gluhwein geschonken. De deelnemers aan de workshop gingen dan ook aan het eind van de avond met een prachtig stuk en een tevreden gevoel naar huis. De kerstworkshops zijn zeker voor herhaling vatbaar. Houd ook volgend jaar daarom onze aankondigingen voor de workshops in de gaten: zowel op de website, in de winkel als op social media, zoals Facebook en Instagram gaan we vroegtijdig aangeven wanneer de workshops weer zullen worden gehouden !

Deskundige begeleiding
Rond feestdagen organiseren we creatieve workshops. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers !
Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt. 

Waardevol
Zoals u van Groenbloem Decoraties kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.


Waar en wanneer?
Wij gaan de workshops in onze winkel aan de Erasmuslaan verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Herfst, Pasen, Moederdag en Kerst.
Houd daarom ook goed onze nieuwsbrief goed in de gaten ! Het is dus zeker zinvol om u in te schrijven op onze nieuwsbrief !
Voor bedrijven
Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.
Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerugowaard, bel 072 - 5822400 of mail ons: info@groenbloemdecoraties.nl