Kerstworkshop in onze sfeervolle Kerstwinkel !
Op 7, 12, 13 en 14 december werden in de winkel aan de Erasmuslaan gezellige kerstworkshops gehouden. Alle avonden waren volgeboekt. Er is met veel enthousiasme onder deskundige leding gewerkt aan een prachtig kerstarrangement. En natuurlijk werd er in de pauze chocolademelk en/of gluhwein geschonken. De deelnemers aan de workshop gingen dan ook aan het eind van de avond met een  prachtig stuk en een tevreden gevoel naar huis. De kerstworkshops zijn zeker voor herhaling vatbaar. Houd ook volgend jaar daarom onze aankondigingen voor de workshops in de gaten: zowel op de website, in de winkel als op social media, zoals Facebook en Instagram gaan we vroegtijdig aangeven wanneer de workshops weer zullen worden gehouden ! 


De workshop Herfst: was een succes !

De herfststorm heeft ons geïnspireerd tot het houden van een mooie workshop die helemaal past bij het herfstseizoen.
Op dinsdag 17 en woensdag 18 oktober organiseerden we een leuke workshop waarin de herfstkleuren centraal stonden. De workshops worden gehouden in onze eigen winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard.


 

Deskundige begeleiding
Rond feestdagen gaan wij creatieve workshops organiseren. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers !
Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt. 

Waardevol
Zoals u van Groenbloem Decoraties kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.


Waar en wanneer?
Wij gaan de workshops in onze winkel aan de Erasmuslaan verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Herfst, Pasen, Moederdag en Kerst.
Houd daarom ook goed onze nieuwsbrief goed in de gaten ! Het is dus zeker zinvol om u in te schrijven op onze nieuwsbrief !
Voor bedrijven
Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.
Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerugowaard, bel 072 - 5822400 of mail ons: info@groenbloemdecoraties.nl