Kerstworkshop in onze sfeervolle Kerstwinkel !
De gezellige donkere dagen komen er weer aan. En dan is het heerlijk om in eigen omgeving met zelf gemaakte creaties een persoonlijke sfeer te creëren. Wij willen u helpen om een sfeervolle creatie te maken, zodat er tijdens de komende feestdagen een prachtig kerststuk bij u op tafel komt te staan.
Op 7, 12 en 14 december gaan we in onze winkel Kerstworkshops houden. Deze avonden zijn inmiddels volgeboekt.
Vanwege de grote belangstelling houden we een extra workshopavond op woensdag 13 december ! Er zijn nog ekele plaatsen vrij.
Tijdens deze workshop gaat u een prachtig Kerstarrangement maken van mooie, natuurlijke materialen.
Een voorbeeld van het Kerstarrangement zal begin december in onze winkel aan de Erasmuslaan staan. Houd eind november, begin december ook de website even in de gaten om een voorbeeld te bekijken. Ook op Facebook en Instagram zal rond die tijd een voorbeeldcreatie verschijnen.

Wat kost de workshop ?
De kosten van deze workshop zijn € 42,50
De inloop op deze avonden is om 19.15 uur, we beginnen dan om 19.30 uur.
U kunt zich nu in onze winkel al opgeven voor deze workshop.
Dat kan ook via ons mailadres: info@groenbloemdecoraties.nl en per telefoon: 072-5822400.
Als u zich per mail aanmeldt vergeet dan niet te vermelden op welke datum u de workshop wilt volgen. Er is uiteraard de mogelijkheid om in de winkel te pinnen.
Een ding is zeker: het worden weer hele gezellige avonden, waarbij wij zorgen voor warme chocolademelk of glühwein !

De workshop Herfst: was een succes !

De herfststorm heeft ons geïnspireerd tot het houden van een mooie workshop die helemaal past bij het herfstseizoen.
Op dinsdag 17 en woensdag 18 oktober organiseerden we een leuke workshop waarin de herfstkleuren centraal stonden. De workshops worden gehouden in onze eigen winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard.


 

Deskundige begeleiding
Rond feestdagen gaan wij creatieve workshops organiseren. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers !
Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt. 

Waardevol
Zoals u van Groenbloem Decoraties kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.


Waar en wanneer?
Wij gaan de workshops in onze winkel aan de Erasmuslaan verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Herfst, Pasen, Moederdag en Kerst.
Houd daarom ook goed onze nieuwsbrief goed in de gaten ! Het is dus zeker zinvol om u in te schrijven op onze nieuwsbrief !
Voor bedrijven
Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.
Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerugowaard, bel 072 - 5822400 of mail ons: info@groenbloemdecoraties.nl