Rond feestdagen gaan wij creatieve workshops organiseren. Met prachtige bloemen, materialen en tips van een professionele bloemist maakt u fantastische bloemstukken. Geen kinderspel, maar flinke blikvangers !

Onze workshops zijn populair in Heerhugowaard en omstreken. Dankzij de mix van deskundigheid en enthousiasme ontdekt jong en oud hoe leuk bloemschikken kan zijn. Iedereen heeft een leuke middag én komt trots thuis met een schitterend arrangement.
De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Daar hebben we een mooie grote ruimte, waar met plezier aan een grote werktafel kan worden gewerkt. 


Waardevol

Zoals u van Groenbloem Decoraties kunt verwachten, gaat u aan de slag met de beste materialen. Dus grote, verse bloemen, aparte decoraties en bijvoorbeeld een fraaie schaal als basis. Zo krijgt u altijd iets van waarde dat u thuis opnieuw kunt gebruiken.


Waar en wanneer?
Wij gaan de workshops in onze winkel aan de Erasmuslaan verzorgen.
Deze workshops zullen worden gegeven rond Pasen, Moederdag en Kerst.
Houd daarom ook goed onze nieuwsbrief goed in de gaten ! Het is dus zeker zinvol om u in te schrijven op onze nieuwsbrief !

Voor bedrijven
Een workshop bloemschikken is zeer geschikt als activiteit met uw personeel of afdeling. Voor bedrijven organiseren wij daarom workshops op maat.

Vraag naar de mogelijkheden!
Kom langs in onze gezellige bloemenwinkel aan de Erasmuslaan in Heerugowaard, bel 072 - 5822400 of mail ons: info@groenbloemdecoraties.nl